Світ

Міноборони Карабаха звернулося до країн-співголовам Мінської групи ОБСЄ

на постуОстаннім часом на лінії зіткнення ЗС Карабаха та Азербайджана помітна активізація діяльності противника, що проявляється як в масштабних інженерно-технічних роботах, так і порушеннях режиму припинення вогню. Про це йдеться в заяві прес-служби Міністерства оборони Арцаха.

«Примітно, що азербайджанська сторона вибирає в якості мішені не тільки передові позиції Армії оборони Арцаха, а й пересувні об’єкти тилового забезпечення особового складу, який виконує бойове чергування.

Зокрема, днями ВС Азербайджану відкрили вогонь з СВД по хлібовоз однієї з військових частин в напрямку Акна, пошкодивши кузов. Тільки в ніч на 3 травня ВС Азербайджану на північно-східному напрямку (Матагіс) виробили близько 330 пострілів з великокаліберного снайперського озброєння, кулеметів і автоматів.

Міністерство оборони Карабаха звертає увагу країн-співголів Мінської групи ОБСЄ на вказаний факт, одночасно закликає азербайджанську сторону відмовитися від безперспективної тактики штучного загострення ситуації », — йдеться в заяві.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net