Соціум

На мосту Патона в Києві виявили аварійне просідання покриття

Дорогу планують ремонтувати цілодобово, рух буде здійснюватися по одній смузі.

Аварійне просідання покриття виявили на мосту Патона в Києві, тому рух по мосту тимчасово обмежать. Про це повідомляє прес-служба Київавтодору.

На час проведення аварійних робіт рух здійснюватиметься по одній смузі. Ремонтники працюватимуть на мосту з 21:00 17 грудня до 6:00 23 грудня.

«Роботи будемо виконувати цілодобово. І по можливості відновимо рух по всіх смугах раніше. Під час робіт рух частково обмежено (крайня права смуга в напрямку лівого берега), — говориться в повідомленні.

Відзначається, що виявлено аварійне просідання покриття. Щоб зупинити руйнування плити автопроїзду, на спорудженні проведуть аварійно-відновлювальні роботи.

Нагадаємо, що раніше фахівці заявили про критичний стан моста Патона в Києві. Представник Інституту заявив, що обстеження виявило серйозну корозію металу, а міст знаходиться в непрацездатному стані, і його потрібно в терміновому порядку закрити на ремонт.

Раніше стало відомо, що вартість ремонту Шулявського моста подорожчала і перевищила 1 млрд гривень. Очікується, що роботи будуть завершені до кінця 2019 року.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net