Політика

Найвищу вежу Канади підсвітили в честь України

Всю ніч вежа CN в Торонто підсвічувалася жовто-блакитним і червоно-білим світлом — кольорами прапорів України та Канади.

Найвища будівля Західної півкулі — вежа CN у Торонто — в ніч на середу, 3 липня, була підсвічена з нагоди візиту президента Володимира Зеленського в Канаду і проведення в місті конференції з реформ в Україні, повідомляє Укрінформ.

Всю ніч вежа почергово підсвічувалася жовто-блакитним і червоно-білим кольорами, щоб підкреслити канадсько-українську дружбу.

Як повідомлялося, конференція в Торонто триватиме до 4 липня. У 2018 році подібний захід відбувся в Копенгагені, а в 2017 — в Лондоні. Головна мета конференції — ознайомити міжнародних партнерів з досягненнями України в проведенні системних реформ, а також визначити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху.

Для участі в конференції в Канаду прибув президент Володимир Зеленський, велика урядова делегація на чолі з першим віце-прем’єр-міністром Степаном Кубівим, а також представники некомерційного та приватного секторів.

Нагадаємо, президент України Зеленський перебуває в Канаді з робочим візитом. У вівторок він провів ряд зустрічей, зокрема — з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.