Men's & Women's

Названо найбільш високооплачуваного актора за версією Forbes

За 12 місяців Дуейн Джонсон заробив $89,4 млн, перемістившись в рейтингу журналу з другого місця торік перше.

Американський актор, продюсер і рестлер Дуейн Джонсон на прізвисько «Скеля» очолив рейтинг найбільш високооплачуваних акторів року за версією американського журналу Forbes. Відповідний список опублікований в середу на сайті видання.

За 12 місяців 47-річний Джонсон заробив $89,4 млн, перемістившись в рейтингу журналу з другого місця торік на перше.

Як зазначає видання, цей актор-силовик отримує гонорари до $23,5 млн за картину і 15% виручки від касових зборів таких франшиз, як «Джуманджі: Поклик джунглів». Ця картина зібрала в світовому прокаті $962,1 млн.

Джонсону належить і $700 тисяч за кожен епізод популярного телесеріалу «Футболісти» на каналі HBO.

Друге місце в списку займає Кріс Хемсворт, який заробив за календарний рік $76,4 млн. Цей актор зобов’язаний високим заробіткам зйомок у фантастичному фільмі «Месники: Фінал», що зібрав в світовому прокаті $2,796 млрд і відібрав звання найкасовішої стрічки в історії в «Аватара» Джеймса Кемерона. Замикає першу «трійку», як і торік, Роберт Дауні — молодший ($66 млн).

Далі в щорічному рейтингу Forbes йдуть зірка Боллівуду Акшай Кумар ($65 млн), Джекі Чан ($58 млн), Бредлі Купер ($57 млн), комік Адам Сендлер ($57 млн) і Кріс Еванс ($43,5 млн). Останні місця в першій «десятці» переліку дісталися Полу Радду ($41 млн) і Віллу Сміту ($35 млн).

Forbes враховував заробітки зірок за період з 1 червня 2018 року по 1 червня 2019 року до сплати податків.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net