Men's & Women's

Nissan показали новий електромобіль на базі Leaf

Характеристики автомобіля не озвучили, але запевнили, що компактне авто ідеально підійде для міських умов.

Японська автомобілебудівна компанія Nissan 1 жовтня представила прототип свого нового електромобіля. Машина, заснована на базі популярного в Україні Leaf, і призначена для міських умов. З чого випливає, що великими розмірами авто похвалитися не зможе. Автомобіль має близько 3,5 метрів в довжину і трохи більше півтора завширшки, інформує Ukr.Media.

Ніяких даних про технічні характеристики прототипу в Nissan також повідомляти не стали, лише запевнили, що використовують всі напрацювання, застосовані в Leaf. До того ж, до кінця навіть не зрозуміло, чи піде авто в серію взагалі — жодних зобов’язань компанія в цьому питанні брати на себе не стала.

Зате відомо, що авто буде оснащене системою автопілота ProPilot 2.0 з функцією дистанційного паркування. Вона дозволяє відправляти авто самостійно шукати місце на стоянці, а потім повертатися при виклику зі смартфону.

Зовнішній вигляд авто, заявив представник компанії, є новим напрямком «мови дизайну Nissan». А внутрішній інтер’єр оформили в стилі традиційної японської вітальні.

Наживо побачити прототип можна буде в кінці жовтня на Токійському автосалоні, де компанія представить також ще 13 автоновинок.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net