Соціум

Норвезькі круїзні лайнери обладнали трасами для картингів

Деякі частини траси прокладені прямо над бортом корабля.

Компанія Norwegian Cruise Line незабаром представить три кораблі з картинг-треками на борту, включаючи двоповерховий трек на своєму новому кораблі Encore, який введуть в експлуатацію в листопаді, інформує Ukr.Media.

Карти, можливо, не найшвидші — вони розвивають максимальну швидкість 48 км на годину — але є додаткова інтрига в тому, що деякі частини траси прокладені на кілька метрів над бортом корабля. Один з треків тематично оформлений в стилі Ferrari. Перегони на морі не дешеві. Одна поїздка коштує 15 доларів на людину, але NCL пропонує необмежений пропуск на весь тиждень в море за 199,95 долара.

Новинка, представлена Norwegian Cruise Line — це картинг-трек довжиною 350 метрів на борту нового круїзного лайнера Encore, який введуть в експлуатацію наприкінці листопада в Карибському морі.

Траса, яку назвали Encore London, це гоночний трек довжиною 3,5 кілометра, який покриває два поверхи на верхній палубі корабля і має достатньо місця, для того, щоб на ньому перебували до 10 гонщиків одночасно. Повністю електричний карт може розігнатися до 45 кілометрів на годину на трасі, яка має 10 поворотів і чотири зони, які фактично нависають над бортом корабля — в одному випадку майже 4 метри за краєм борту. Кожна гоночна сесія триває близько восьми хвилин, і є зона для глядачів, де вони можуть використовувати лазерні маркери, щоб позначити водіїв і дати їм можливість додаткового прискорення.

З новим треком на судні Encore, NCL тепер має три кораблі з треками для картингу. Два інших знаходяться на Joy (який запущено у 2017 році) і на Bliss (2018). Трек на кораблі Joy оформлений в стилі Феррарі. Представник NCL повідомив, що на кораблях з картингом гоночний трек залишається одним з найпопулярніших видів відпочинку на борту.

Encore — це 335-метровий круїзний лайнер на 4000 осіб, який вперше в середині серпня залишив суднобудівний док у Папенбург, Німеччина. Хрещення судна намічено на 21 листопада в Майамі. Цієї зими Encore здійснить круїз по східній частині Карибського моря з Майамі протягом семи днів, додасть північно-східні маршрути (Канада і Нова Англія) у квітні і відправиться на західне узбережжя і Аляску у 2021 році.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net