Прогрес

Окуляри North’s Focals покажуть дані Google Fit перед очима користувача

Компанія North Inc, якийсь час назад представила «розумні» окуляри Focals, призначені для взаємодії з доповненою реальністю, випустила програмне оновлення для свого продукту — тепер AR-окуляри North Focals можуть відображати дані з сервісів Google Fit і Google Slides, передає Planet-today.

Досить встановити на свій смартфон спеціальний додаток, щоб насолодитися усіма принадами синхронізації — AR-окуляри покажуть дані з Google Fit і Google Slides безпосередньо перед вашим поглядом, що дуже зручно в деяких випадках застосування.

«Активуйте синхронізацію з Google Fit в додатку Focals і відстежуйте свої щоденні і щотижневі графіки, а також слідкуйте за показниками серцебиття, щоб не перевищити рекомендований рівень навантаження при заняттях спортом!», — пишуть представники North.

Що стосується інтеграції з сервісом Google Slides, то вона дозволяє отримати ще більш вражаючі переваги — можна, наприклад, проглядати будь-які нотатки і слайди, гортаючи матеріали за допомогою спеціального елемента управління.

Крім того, існує розширення для браузера Google Chrome під назвою Focals Connect Chrome, що дозволяє використовувати переваги очок при браузинге.

У майбутньому окуляри North Focals будуть отримувати інші корисні оновлення ПЗ, що розширюють їх спектр застосування.