Men's & Women's

Ольга Фреймут запускає новий проект в Instagram

Ведуча Ольга Фреймут буде писати в Instagram критичні відгуки про різні заклади.

Відома українська ведуча, колишня зірка програм «Інспектор Фреймут» і «Ревізор» Ольга Фреймут анонсувала новий проект на своїй сторінці в Instagram, інформує Ukr.Media.

Ольга зізналася, що її досі називають «ревізором» і запрошують на перевірки. Тому Фреймут прийняла рішення запустити власний проект в Instagram. Вона буде писати критичні відгуки про різні ресторани України. Зірка заявила, що разом із таємними експертами об’їздить усю Україну. З ними Ольга буде оцінювати заклади за 25 критеріями. Перша ревізія відбудеться в ресторані Миколи Тищенка «Три виделки».

«Мене досі називають ревізором, запрошують у міста на перевірки, асоціюють із чистотою та сервісом. А ще побоюються. Друзі, на ваші чисельні прохання розпочинаю проект в інстаграм, де писатиму критичні відгуки про ресторани, які в Україні вважають найкращими. Разом із таємними експертами я проїду всією країною, щоб оцінити заклади за 25 критеріями. Кожен пункт оцінюватимемо від 1 до 3 балів. Потім мої оцінки та бали експерта підсумуємо. Ресторан, який у сумі набере від 120 до 130 балів, отримає один підсніжник; від 130 до 140 балів — два підсніжники; від 140 до 150 балів — три підсніжники. Завтра чекайте репортаж з ресторану Миколи Тищенка «Три виделки», — повідомила Фреймут.

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут зі своїм 90-річним дідусем знялася у фотосесії для глянцю.

Хочете знати важливі та актуальні новини раніше за всіх? Підписуйтесь на Ivona.bigmir.net:) у Facebook та Instagram.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net