Men's & Women's

Перша леді Туреччини засвітилася з Birkin за $50 тисяч

Перша леді Туреччини Еміне Ердоган опинилася в центрі скандалу через дорогу сумки Birkin від Hermes вартість $50 тисяч. Еміне Ердоган була помічена з цією сумкою під час поїздки до Японії з президентом Реджепом Тайіпом Ердоганом, повідомляє Cumhuriyet.

Як зазначає видання, 50 000 доларів, або більше 288 000 Турецьких лір, більш ніж річний оклад для 11 осіб з мінімальною заробітною платою в Туреччині.

«Хоча громадяни борються з підвищенням цін, Палац не відмовляється від розкоші», — пише видання, маючи на увазі президентський комплекс на 1150 кімнат, побудований Ердоганом в 2014 році, в тому ж році, коли він був обраний президентом.

Туреччина намагається оговтатися від валютної кризи, яка досягла максимуму в серпні минулого року. Економіка все ще відчуває труднощі з серйозними проблемами інфляції і високим безробіттям.

Сім’я Ердогана і його оточення піддаються критиці за їх розкішний спосіб життя. У 2017 році президентське бюро Туреччини оприлюднило заяву у відповідь на публікації про надмірні витрати Ердогана, заявивши, що економія не повинна здійснюватися на шкоду репутації.