Men's & Women's

Перуанець змайстрував повністю дерев’яний Volkswagen Beetle для дочки

Тесля з Перу Bienvenido Ортега побудував Volkswagen Beetle з повністю дерев’яним кузовом. Він планує проїхати на цьому автомобілі понад 20 тисяч кілометрів, щоб особисто подарувати його дочці, яка проживає в Нью-Йорку.

Як повідомляє Motor з посиланням на Daily Mail, в 2017 році на своє 15-річчя Энели Ортега попросила у батька замість розкішної вечірки подарувати їй повністю дерев’яний автомобіль. При цьому він повинен був доставити його в Нью-Йорк своїм ходом.

Перша машина була схожа на одну із старих моделей Chevrolet – її тесля спочатку і хотів привезти дочки, проте в Колумбії седан зламався, і у майстра з-за проблем з візою не було достатньої кількості часу, щоб полагодити його. Тоді він подарував автомобіль своїм друзям і повернувся в Перу.

Для наступного проекту тесля знайшов шасі і двигун від двох різних «Жуків», відновив їх і зробив кузов в стилістиці моделі 1968 року з хінного дерева, яке схоже з червоним деревом. Воно в Перу часто використовують для виробництва меблів.

На будівництво машини у Bienvenido Ортеги пішло близько дев’яти місяців, враховуючи те, що над своїм проектом він працював тільки по вихідним. В даний час він вже провів в дорозі більше двох місяців, встигнувши дістатися на дерев’яному «жука» до Флориди.