Політика

Петро Литвин і Лінн Трейсі обговорили основні аспекти співробітництва України та США з Вірменією

послы16 травня 2019 року Посол України Петро Литвин зустрівся з Послом США у Вірменії Лінн Трейсі. Про це повідомляється на сторінці Посольства в соцмережі.

«Під час бесіди П.Литвина та Л.Трейсі було відзначено високий рівень стратегічного партнерства між Україною та США, ефективність співробітництва між двома країнами в усіх галузях у двосторонньому форматі та на міжнародних майданчиках.

Американській стороні висловлено вдячність за підтримку в процесі проведення реформ в Україні, а також наданні всебічного сприяння в політичній, економічній, гуманітарній, військовій, військово-технічній та інших сферах.

Американську сторону було поінформовано про завершення виборчого процесу з чергових виборів Президента України, окремі питання внутрішньополітичної ситуації в Україні, а також щодо розвитку ситуації на сході України і в Криму.

Сторони обговорили основні аспекти співробітництва України та США з Вірменією, ситуацію у регіоні Південного Кавказу загалом, порушивши при цьому економічну, політичну та безпекову проблематики»,- йдеться в повідомленні.