Men's & Women's

Пірс Морган приєднався до закликів фанатів бойкотувати фінал Ліги Європи в Баку

Гравці лондонського «Арсеналу» оплесками вітали рішення вірменського футболіста Генріха Мхітаряна не брати участь у фіналі Ліги Європи. Про це повідомляє The Sun.

Раніше у вівторок прес-служба лондонської команди опублікувала заяву 30-річного футболіста, в якій повідомляється про його рішення не брати участь у фінальному матчі Ліги Європи, який пройде в Баку.

На відеозаписі з тренування команди видно, як Мхітарян повідомив своїм партнерам по команді про прийняте рішення, у відповідь футболісти зааплодували вірменського футболіста.

Раніше Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заявляв, що забезпечить безпеку Мхітаряну і допоможе в отриманні візи та оформленні інших документів для в’їзду в Азербайджан. Керівництво «Арсеналу» вважало, що все ще залишається суттєвий ризик виникнення проблем, так як будь-які неприємності, які можуть торкнутися Мхітаряна в готелі або під час поїздок по місту, позначаться і на іншій команді.

Між тим, вболівальники обурені тим, що Мхітарян не зіграє в Баку, і закликають ігнорувати фінал.

Так, відомий британський журналіст Пірс Морган у своєму мікроблозі в Twitter написав: «у» Челсі » теж є вірменські вболівальники. Невже ви збираєтеся змиритися з ситуацією, що склалася навколо Генріха Мхітаряна. Якщо дві команди відмовляться від матчу в Баку, то УЄФА доведеться його перенести в інше місто».

«Замініть Мессі або Роналду на Мхітаряна. І ви думаєте, все ще були б якісь дебати? УЄФА б переніс фінал», — вказав він.

Джерело: Panorama

Аспекты.net