Men's & Women's

Почалися продажі першого електричного кросовера Mercedes-Benz

Mercedes-BenzКомпанія Mercedes-Benz почала продавати в Європі електричний кросовер EQC. Поки новинка доступна тільки в одній модифікації за ціною від 71 281 євро, а так як її вартість без урахування податків не перевищує 60 тисяч євро, то німецькі покупці можуть розраховувати на урядову субсидію, передає Motor.

Виробництво EQC налагоджено на заводі Mercedes-Benz в Бремені. Там же випускають седани і універсали C-Class, а також кросовери GLC і GLC Coupé. Серійний EQC 400 4Matic оснащується двома електромоторами, які в сумі видають 408 кінських сил і 760 Нм крутного моменту. Тягова батарея ємністю 80 кіловат-годин забезпечує до 471 кілометра пробігу в циклі NEDC. Її зарядка від швидкісного терміналу постійного струму займає 40 хвилин.

Вже в базі Mercedes-Benz EQC комплектується медиакомплексом MBUX з двома 10,25-дюймовими дисплеями і оптимізованими під електрокар функціями. Наприклад, на цифровій панелі замість тахометра відображається поточний витрата електроенергії і запас ходу. Додатково для EQC можна замовити набір активних електронних помічників і пакети AMG Line для інтер’єру та екстер’єру.

Покупцям Mercedes-Benz EQC також пропонується розширена гарантія (тільки в Німеччині) і кілька сервісних пакетів. Планове обслуговування електрокара передбачає безкоштовну евакуацію і зворотну доставку машину до власника. Крім того, власники отримають доступ до сервісу Mercedes me Charge і мережі зарядних станцій IONITY.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net