Соціум

Поліція ліквідувала іноземця, який стріляв у спецназівців

Під Києвом під час спецоперації поліція ліквідувала злочинця, який стріляв у правоохоронців. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіці] в Києві.

«В ході затримання правопорушника, який десять днів тому на Оболоні стріляв у спецназівців, вогнепальні поранення отримали двоє співробітників КОРД. Їх доставили в лікарню, де їм надають необхідну медичну допомогу», — розповіли в поліції.

Подія трапилася вранці в середу в селі Хотянівка Київської області.

«Поліцейські активно працювали над встановленням зловмисника, який під час перевірки документів стріляв у спецназівців. Тому після комплексу оперативних заходів та слідчих дій нам вдалося встановити особу правопорушника. Це — громадянин Грузії, якого засуджено на території іншої держави до 22 років позбавлення волі за створення банди, викрадення людей і зберігання вогнепальної зброї. Згодом ми з’ясували, що він може переховуватися в селі Хотянівка Київської області. За погодженням з прокуратурою була спланована спецоперація з його затримання», — повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

За його словами, в будівельний вагончик, де він міг перебувати, прибули правоохоронці на поліцейському авто і запропонували здатися. Однак зловмисник почав стріляти в них з двох пістолетів.

«У відповідь поліцейські застосували табельну зброю і ліквідували стрілка. При цьому правопорушник поранив двох спецназівців, їх доставили в лікарню для надання необхідної допомоги», — повідомив Крищенко.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київської області.

Нагадаємо, що раніше на Буковині прикордонники відкрили вогонь на ураження.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net