Men's & Women's

Поради знаменитого голлівудського візажиста — як виглядати молодшою

Дотримання певних правил нанесення макіяжу зробить обличчя більш молодим.

Не секрет, що з віком наша шкіра втрачає еластичність, стає більш сухою, стоншується, на ній з’являються зморшки. Косметичні засоби, якими ви користувалися ще п’ять років тому, не дають бажаного результату. Фахівці з візажу та декоративної косметики впевнені, що це не привід відмовлятися від використання декоративної косметики. Просто необхідно навчитися правильно її наносити, інформує Ukr.Media.

Сьогодні своїми секретами нанесення косметики на зрілу шкіру з нами поділиться знаменитий візажист Робін Райлант, який працював із Селін Діон та іншими зірками.

Вам необхідний праймер

Якщо ви досі наносите на шкіру, що старіє, тональний крем, ви додаєте до свого віку відразу кілька років. Шар крему, потрапляючи у глибокі зморшки, виглядає набагато гірше, ніж той дефект, який ви намагаєтесь приховати.

Високоякісна основа під макіяж (праймер) заповнить дрібні зморшки і зробить їх не такими помітними. Нанесіть на чисту шкіру обличчя зволожуючий крем і праймер. Райлант рекомендує не втирати його, а злегка обробити проблемні місця губкою.

Неохайно підведені очі роблять вас старшою

Щоб очі виглядали молодими і привабливими, необхідно дуже чітко та обережно наносити макіяж. На жаль, з віком гострота зору знижується і буває складно гарно підфарбувати очі: нерідко на повіках з’являється надлишкова кількість тіней і криво нанесена підводка. Щоб цього уникнути Райлант рекомендує придбати дзеркало зі збільшувальним ефектом.

З віком повіки мають тенденцію до нависання над очима, тому необхідно відвернути від них увагу. Це допоможе зробити акуратна підводка. Нанесіть її тонкою полоскою вздовж коренів вій, зверху і знизу. Такий прийом покращить форму очей, і вії здаватимуться більш густими. Якщо ви хочете нанести тіні, то використовуйте пастельні відтінки.

Омолодження втомлених очей

Жодний макіяж не приховає втомлених очей. Райлант радить найочевидніше рішення — більше відпочивати. Сон стимулює викид гормонів, які допомагають шкірі залишатися еластичною і молодою. Щоб зменшити набряк очей, скоротіть у своєму раціоні сіль, а краще відмовтеся від неї.

Крім того, ви можете використовувати компреси, які заспокоюють стомлені очі, з вологими пакетиками зеленого чаю або прохолодними скибочками огірка. Темні кола під очима теж зможуть звести до мінімуму усі ваші зусилля з омолодження. У деяких людей така зміна шкіри пов’язана з підвищеною пігментацією. У цьому випадку допоможуть креми, які містять такі освітлюючі речовини, як гідрохінон, вітамін С. Консилер, світліший за вашу шкіру на один відтінок, допоможе замаскувати темні кола. Постійно наносьте сонцезахисний крем SPF 30.

Брови теж потребують догляду

На думку Райанта, дуже важливо, щоб брови виглядали гарно, оскільки вони обрамлюють очі. З часом вони стають світлішими і тоншими. Щоб повернути бровам молодість і красу, візажист рекомендує використовувати спеціальний олівець, який відповідає кольору вашого волосся.

Деякі жінки обирають татуаж брів, але останнім часом безпека цієї процедури вважається сумнівною.

Відмовтеся від яскравих помад

Ніщо так не привертає увагу до зморшок, як яскрава губна помада. Це пов’язане з тим, що вона має жирну текстуру, і має тенденцію розтікатися, опускаючись у зморшки навколо губ. Щоб цього не сталося, використовуйте зволожуючий крем, а потім перед нанесенням помади нанесіть на губи основу.

Омолоджуємо губи

Для створення більш пухких та молодих губ, Райант пропонує три етапи. У першу чергу, нанесіть на них основу. Потім профарбуйте їх олівцем, щоб вирівняти тон. Тільки після цього за допомогою пензлика нанесіть губну помаду.

Вибирайте помаду з достатньою кількістю пігменту, але не надто яскраву.

Зволоження губ

Помада навіть дуже високої якості не здатна приховати потріскані, сухі губи. Саме тому їх необхідно регулярно зволожувати. Спеціальні бальзами з вазеліном, олією ши, вітаміном Е можуть чудово впоратися із цим завданням. Підбирайте продукт із сонцезахисним ефектом. Це особливо актуально під час літньої спеки.

Відбілювання зубів

Поверхневі плями на зубній емалі можуть видалити відбілюючі пасти. Вони допоможуть зробити поверхню зубів світлішою приблизно на один відтінок. Якщо ви хочете більшого освітлення, можна використовувати полоски на основі перекису або відбілюючі гелі. Ці продукти здатні відбілити емаль зубів, змінивши її природний колір.

Найбільш ефективні результати дає професійне відбілювання зубів у стоматологічній клініці. Менш ніж за годину ваші зуби стануть набагато світлішими. Іноді для отримання бажаного результату може знадобитися кілька процедур.

Збільшення об’єму волосся

З віком волосся стоншується і стає рідким. Можна надати йому об’єм за допомогою простих прийомів укладання.

Використовуйте велику круглу щітку для підняття волосся біля коренів. Сушіть волосся феном, але використовуйте прохолодне повітря. Укладання за допомогою гарячих бігудів є ще одним гарним варіантом надання об’єму. Якщо ви шукаєте спосіб, що не вимагає складного догляду, Райант рекомендує легку хімічну завивку.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net