Men's & Women's

Porsche Panamera створили до ювілею «золоту» спецверсію

Виконання Panamera 10 Years Edition отримало елементи декору в кольорі «біле золото».

Porsche відзначила десятирічний ювілей лінійки Panamera випуском спецверсії 10 Years Edition. Такі машини отримали золотисті елементи декору і розширений перелік стандартного устаткування, інформує Ukr.Media.

Зовнішні відмінності Porsche Panamera 10 Years Edition зводяться до 21-дюймових коліс Panamera Sport Design в кольорі «біле золото» і логотипами Panamera 10 на передніх дверях. У салоні спорткара також присутні емблеми спецверсії; для обробки використовується шкіра, а прострочка White Gold є обов’язковим атрибутом декору.

У Німеччині ювілейне виконання доступне для Panamera 4, Panamera 4 E-Hybrid і універсалів Sport Turismo з 2,9-літровим бітурбо V6 потужністю 330 сил.

Вже з заводу Porsche Panamera 10 Years Edition оснащені світлодіодними матричними фарами з динамічним підстроюванням яскравості і дальності світлового пучка, а також функцією підсвічування перехресть, асистентом паркування та утриманням в смузі, панорамним дахом, сидіннями з підігрівом і регулюванням в 14 напрямках, доводчиками дверей і аудіосистемою BOSE з об’ємним звучанням.

Крім того, в списку обладнання є трикамерна пневмопідвіска і чутливий до швидкості електромеханічний підсилювач керма.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net