Men's & Women's

Porsche представить пікап з окремим двигуном для кожного колеса

Porsche тестує чотиримоторний силовий агрегат для електричних позашляховиків. Авто буде ще впевненіше почуватися на слизьких дорогах при різних маневрах на високій швидкості.

Німецький виробник автомобілів Porsche завив, що займається розробкою електропікапа. Автоконцерн «вирішив створити щось нове і незвичайне, що дозволить вивести пікапи позашляховики на новий рівень», пише Engadget.

Зазначається, що у кожного окремого колеса в машині буде власний двигун. Це дозволить швидко розподіляти потужність залежно від того, якому саме колесу в той чи інший момент необхідно більше «ресурсів».

У компанії зазначають, що завдяки такому ноу-хау вдасться домогтися значного збільшення прохідності і маневреності пікапів. Позашляховики зможуть куди більш впевнено поводитися на вкритій льодом дорозі, здійснюючи при цьому різкі маневри і повороти навіть на високій швидкості.

Інженери німецького концерну наголосили, що над технологією вона працювали останні кілька років і натякнули, що вихід революційного пікапа не за горами.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net