Політика

Разумков розповів, як будуть розподілятися посади

У Слузі народу є по два-три «ефективні» кандидатури на посади спікера, його заступників, прем’єра, міністрів, голови фракції, голів комітетів, підкомітетів.

Партія Слуга народу планує розподіляти керівні посади в органах влади, виходячи не з квотного принципу, а з урахуванням особистих якостей кандидатів. Про це заявив лідер партії Дмитро Разумков, передає Інтерфакс-Україна.

«Будемо виходити з знань, досвіду, професійних якостей тих чи тих людей. І ще раз скажу, що далеко не завжди це можуть бути представники команди, які пройшли всю кампанію. Ми виходимо не з квотного принципу, а з принципу ефективності», — розповів він.

За словами Разумкова, у його партії є по два-три «ефективні» кандидатури на посади спікера, його заступників, прем’єра, міністрів, голови фракції, голів комітетів, підкомітетів, а також в органах центральної виконавчої влади.

«Ми будемо прагнути, щоб на ці позиції потрапили наші колеги, але якщо ми будемо бачити, що хтось більш ефективно зможе реалізовувати ті чи інші завдання, тоді приналежність до команді не буде основоположною».

Як повідомлялося, Слуга народу проведе освітній інтенсив для обраних від цієї партії народних депутатів України.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net