Економіка

Ryanair запускає рейси в Грузію

Квитки вже доступні для бронювання на офіційному сайті авіакомпанії або в мобільному додатку.

Ryanair в листопаді 2019 року відкриє три маршрути зі столичного аеропорту Грузії Тбілісі і аеропорту Кутаїсі в Європу.

З 6 листопада лоукост почне літати чотири рази на тиждень з Тбілісі в аеропорт Бергамо, розташований недалеко від Мілана. Квитки продаються за ціною від 27 євро в один бік.

З 7 листопада Ryanair запустить рейси з Кутаїсі в Марсель, з 9 листопада — з Кутаїсі в Болонью. За обома напрямками авіакомпанія буде здійснювати польоти двічі на тиждень. Мінімальні ціни на рейси в Марсель починаються від 27 євро в один бік, на рейси в Болонью — від 21 євро в один бік.

Також у системі бронювання Ryanair з’явилися рейси Тбілісі-Кельн, які доступні з 29 березня 2020 року за ціною від 50 євро в один бік. Зазначена на сайті лоукосту частота польотів – двічі на тиждень.

Ryanair стане першим повноцінним великим лоукостом, який почне літати в Тбілісі. До цього бюджетні авіакомпанії уникали польотів у столичний аеропорт Грузії, скаржачись на високі розцінки на обслуговування. Нині на грузинському ринку працює угорський лоукост Wizz Air.

Нагадаємо, що раніше Ryanair збільшив частоту польотів до України. Також повідомлялося, що Ryanair відкрив рейс до Кракова з Одеси і з Харкова.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net