Men's & Women's

Сінді Кроуфорд розповіла, як позбутися жиру на животі

Супермодель розповіла, що допомогло їй привести в порядок своє тіло.

53-річна Сінді Кроуфорд вирішила зайнятися вдосконаленням фігури. Модель привела себе у форму до вечірки на честь Хелловіну, інформує Ukr.Media.

Кроуфорд записалася на процедури лімфодренажного масажу. Модель пройшла курс антицелюлітних процедур на все тіло, але особливу увагу вона вирішила приділити зоні стегон і живота.

Сінді звернулася до своєї близької подруги, масажистки Шейлі Перес. Під час процедур вони захоплено обговорювали різні теми. «Ми знайшли ідеальний ефективний спосіб привести в порядок своє тіло без оперативних втручань. Це реально працює», — запевнила співачка.

Для наочності Кроуфорд показала знімки свого живота до процедури, під час проходження сеансів і після них. Різниця помітна з першого погляду. Сінді була приємно здивована таким шикарним ефектом.

«Лімфодренаж — хороший метод вдосконалення фігури, який допомагає позбавитися від зайвої рідини в організмі природним шляхом. Мій живіт розтанув», — розповіла Кроуфорд.

Модель пояснила, що пройшла тижневий курс масажу. Кілька днів тому Сінді зі своїм чоловіком, 57-річним Ренді Гербером, влаштували свято в Беверлі-Хіллз. Подружжя постали в стильних нарядах 60-х років. До того моменту Кроуфорд залишалося ще кілька процедур до завершення курсу, але її фігура вже встигла здобути потрібні форми.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net