Світ

Скоро зможемо показати деякі результати домовленостей щодо Карабаху — глава МЗС Вірменії

Найближчим часом ми зможемо продемонструвати деякі результати за тими угодами, що стосуються карабахського конфлікту, які обговорювалися у Відні та Москві. Про це сказав глава МЗС Вірменії Зограб Мнацаканян, відповідаючи на запитання журналіста «Громадського радіо» в рамках заходів з нагоди 101-ї річниці Першої Республіки.

Міністр зазначив, що інші питання теж обговорюються на даному етапі. Співголови Мінської групи ОБСЄ вже провели зустрічі в Єревані і Степанакерті, а після заплановані в Баку.

«Після цього ми зможемо підбити більш комплексний підсумок, оскільки на даному етапі ці процеси тривають», — сказав Мнацаканян.

Коментуючи заяву Ельмара Мамедьярова про те, що новій владі Вірменії «було надано час для вивчення питання, і зараз воно минув», вірменський міністр сказав, що подібна риторика не є «переговорної», більше того не личить самому переговірнику.

«Розмова мовою загроз не працює і не буде працювати, про це ми говорили неодноразово. Не один раз говорили також про те, що Вірменія і Арцах сповнені рішучості захистити себе. Говорили про це в різній формі. Але не в цьому сенс», — сказав Мнацаканян.

Він зазначив, що така ситуація жодним чином не сприяє нормальній роботі, тим більше, коли подібне звучить з уст парламентера.

Источник: AnalitikaUA.net

Аспекты.net