Men's & Women's

Співачка Ірина Федишин згадала, як познайомилася з чоловіком

Із того часу минуло 15 років!

Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла, як вона познайомилася з чоловіком Віталієм Човником. Цікаво, що співачка зустріла своє кохання ще під час навчання у Львові, там вона навчалася на економіста. Вже тоді дівчина захоплювалася музикою, і навіть відвідувала маленькі фестивалі, що проводилися в провінціях, співала на невеликих корпоративних заходах, інформує Ukr.Media.

Співачка розповіла, що познайомилася з Віталієм на концерті в Бучачі. Вона там співала, а майбутній чоловік працював музичним редактором на одній із радіостанцій Івано-Франківська. Хлопцеві дуже сподобалося, як Федишин виступила. Він попросив у дівчини записи її пісень, щоб крутити на радіо.

Віталій наполегливо дзвонив співачці, а та не розуміла, як вони будуть зустрічатися, якщо живуть у різних містах. Однак майбутній чоловік вже все вирішив і завоював серце Ірини. Він побачив у дівчині не тільки дружину, а й майбутню зірку української естради, тому став її продюсером. Через півроку зробив їй пропозицію в одній із кав’ярень Львова.

П’ятнадцять років минуло з того часу, але Ірина пам’ятає кожну дрібницю. «Я сиділа тут, Віталій там. Ми просто вечеряли. Потім він покликав офіціанта, і той приніс на таці квіти і коробочку з обручкою», — згадує співачка.

Цікаво, що чоловік Федишин до знайомства з нею хотів стати священником. Проте любов, яка стала на його шляху, кардинально змінила плани.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net