Men's & Women's

Стало відомо, яка марка авто найпопулярніша в Україні

Автомобілі якої марки українці купують найчастіше.

Яка марка автомобілів в Україні найпопулярніша — здавалося б, це дуже просте питання. Дивишся в статистику продажів, і відповідь перед очима. Проте тут, як кажуть, не все так однозначно, інформує Ukr.Media.

Так, якщо ми подивимося топ-10 найпопулярніших брендів авто в Україні, то побачимо, що перше місце в «десятці» належить Renault. Але перш ніж називати французів лідерами, варто задатися ще одним питанням: які моделі є бестселерами марки? А найкраще в Україні продаються три моделі — Duster, Logan і Sandero, які по факту не є автомобілями Renault. Вони випускаються румунським заводом Dacia, що належить французам. І саме під брендом Dacia перераховані моделі представлені в Європі. Якщо відняти від продажів Renault цю «трійку», то ні про які лідерські позиції компанії говорити не доводиться. І в такому разі на перше місце виходить Toyota, в активі якої також цілих три бестселери. Найбільш продаваний кросовер компанії — Toyota RAV4. Зовсім недавно паркетник змінив покоління, тому має підвищений попит. У сегменті бізнес-седанів непогано продається Toyota Camry. Так, можливо, хтось заперечить: ніякий це не бізнес-седан. Але багато українців сприймають його саме так. У більш бюджетному сегменті хороші позиції утримує Toyota Corolla.

А ось на ринку старих автомобілів незаперечним лідером є Volkswagen. На вторинному ринку попитом користуються Golf, Passat, Tiguan і навіть Touareg.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net