Men's & Women's

Студентка з Великобританії заробляє на схожості з королевою Елизаветою

Юний двійник королеви Єлизавети.

Після успіху серіалу про молоді роки королеви Єлизавети, одна студентка з Ланкашира знайшла досить прибутковий підробіток. За неповний робочий день дівчина заробляє близько 50 фунтів стерлінгів. Що ж вона робить?

Незвичайна схожість

Серіал про юність королеви Єлизавети став неймовірно популярним у Британії. Подивилася його і Гаррієт Болл. Дівчина ще тоді відзначила свою схожість із молодою королевою. Пізніше на це стали звертати увагу і друзі. Студентка зізнається, що одного разу її навіть зупиняли на вулиці незнайомі люди і просили дати автограф. Через деякий час чутки про таку незвичайну схожість дійшли і до королівської сім’ї. Герцог Кентський навіть прокоментував подібність у своєму інтерв’ю журналістам, інформує Ukr.Media.

Робота

Гаррієт усе більше та більше думала про свою схожість. Тоді вона вирішила спробувати заробити трохи готівки. Дівчина навчається на сценариста, тому вона відразу ж стала застосовувати подібність для підвищення професійних навичок. Гаррієт пише різні сценарії свят, на які сама ж приходить в образі молодої королеви. Студентка зазначає, що іноді її робота розписана практично до хвилини. На своєму торжестві багато людей хочуть побачити молоду Єлизавету.

Ставлення до королівської сім’ї

Сама Гаррієт вважає, що Єлизавета зробила багато корисних справ для Британії. Студентка стверджує, що саме завдяки такій самовідданій праці королева і зуміла завоювати довіру підлеглих. Студентка намагається своєю роботою внести посильний внесок у розвиток британської монархії. На думку Гаррієт, її робота аніматором зміцнює зв’язок між звичайними британцями та монаршими персонами. Людям усвідомлюють, що навіть монархи іноді можуть мати свої почуття і слабкості.

Ролі

При цьому Гаррієт наймають для проведення різних свят. Дівчина деякий час працювала навіть для відтворення деяких знакових для британців подій. Один раз їй влаштували справжню зустріч із герцогом Кентський. Сталося це в одному з невеликих кафе для ветеранів. Власники закладу вирішили відзначити пам’ятну подію, запросили учасників бойових дій, представника монаршої родини та Гаррієт. Сама дівчина не очікувала зустріти під час свого виступу настільки впливову особу і навіть трохи засоромилася.

Зміни в людях

Гаррієт зазначає, що багато людей впізнають її навіть без гриму та спеціального макіяжу. При цьому більшість намагається поводитися трохи інакше в її присутності. У деяких змінюється навіть інтонація голосу, мова стає більш чистою.

Плани на майбутнє

Дівчина зараз прагне закінчити університет і здобути вищу освіту. Вона вважає, що її подальша кар’єра якимось чином буде пов’язана з творчістю і сценою. Однак Гаррієт поки не розглядала можливості довгострокової роботи як юного двійника королеви Єлизавети. Ніяких подібних пропозицій від театральних або кінематографічних компаній їй не надходило.

Гаррієт зараз намагається максимально вжитися в образ. Вона обшукала різні магазини вінтажного одягу та придбала собі кілька старих суконь.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net