Соціум

Студія Disney зніме фільм про інспектора Гаджета

Стрічка розповість про пригоди поліцейського-кіборга, в тіло якого вбудовано тисячі пристроїв.

Студія Disney зніме новий ігровий фільм за мотивами мультсеріалу «Інспектор Гаджет». Про це напередодні повідомило видання The Hollywood Reporter.

Відзначається, що картину спродюсують Ден Лін і Джонатан Ейріх, які відповідали за ремейк «Аладдіна», що зібрав у прокаті понад $1 млрд. Сценарій напишуть Мікі Дей і Стрітер Сайдер, що працювали в комедійному скетч-шоу «Суботнім вечором у прямому ефірі».

Мультсеріал «Інспектор Гаджет», що виходив із 1983 по 1986 рік, розповідає про поліцейського-кіборга, в тіло якого вбудовано тисячі пристроїв. Боротися зі злом йому допомагають племінниця Пенні і собака Брейн. За мотивами серіалу вийшло безліч ігор і спін-оффів. У 1999 році вийшов повнометражний ігровий фільм, у якому роль Гаджета виконав Меттью Бродерік.

Раніше повідомлялося, що кіностудія Warner Bros має намір екранізувати комікс про радянського супермена. Стрічка отримає назву Супермен: Червоний син. Її вихід на широкий екран відбудеться в 2020 році. Створена стрічка буде в анімаційному жанрі.