Men's & Women's

Стюардеса авіакомпанії вирішила трохи повеселити пасажирів, але спосіб вибрала дуже дивний

Пасажири рейсу Southwest Airlines з Нешвілла у Філадельфії були дуже здивовані, коли побачили у відділенні для ручної поклажі стюардесу. Вероніка Ллойд, яка поверталася на літаку додому, зняла це дивне видовище і поділилася в твіттері, інформує Ukr.Media.

У короткому ролику жінка у формі стюардеси лежить на боці в багажному відділенні, поки пасажири заповнюють авіасалон.

Ллойд сказала, що стюардеса займала місце для сумок принаймні 10 хвилин. Дівчина припустила, що співробітниця авіаліній хотіла підняти настрій пасажирам перед польотом.

У заяві Компанії йдеться, що його співробітники славляться своїми жартами.

«Співробітники Southwest знамениті своїм почуттям гумору та унікальними співробітниками. Один з наших бортпровідників намагався трохи розвеселити клієнтів перед зльотом. Звичайно, завжди, ми так не робимо, безпека — головний пріоритет екіпажу».

Схоже, стюардесі й правда вдалося здивувати та підняти настрій пасажирів цього рейсу. У коментарях під постом, який став вірусним, один з користувачів написав: «Як людина, яка літає по роботі щотижня, скажу: ви зробили мій день. Я радий всьому, що ламає рутину».

Інший написав: «Смішно, вона як моя кішка, яка забирається на полицю».

Але були й ті, хто припустив, що жартами авіакомпанія намагається компенсувати певні недоліки: «Дуже дивно. Я нещодавно летів з Southwest і мене дратували спроби екіпажу бути смішними та кумедними, поки ми сиділи в старому літаку з базовими зручностями. А сам політ був як поїздка на Uberi тільки по небу, з усіма страшними поворотами і ямами».

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net