Соціум

Тім Кук: Якщо ви дивитеся на свій телефон більше, ніж в чиїсь очі, це не правильно

Тим КукГенеральний директор Apple Тім Кук заявив стверджує, що компанія не хоче, щоб користувачі смартфонів проводили весь свій час в своїх пристроях, передає Sky News.

«Apple ніколи не хотіла максимізувати час користувача, ми не мотивовані цим з точки зору бізнесу», — сказав він. «Кожен раз, коли ви берете телефон, це означає, що ви відволікаєтеся від людини, з яким маєте справу. Якщо ви дивитеся на свій телефон більше, ніж в чиїсь очі, ви поступаєте неправильно », — зазначив він.

Він повідомив, що урізав кількість додатків, які відправляли йому push-повідомлення. «Я запитав себе:« Мені дійсно потрібно отримувати тисячі повідомлень в день? Це не щось, що збільшує цінність мого життя або робить мене краще, і тому я відмовився від них », — сказав він.

Apple представила свій сервіс push-повідомлень в 2009 році і з тих пір додала нові функції, в тому числі оповіщення про місцезнаходження.

Це виглядало як функція, створена для того, щоб змусити користувачів більше часу проводити в телефоні. Однак тепер навіть генеральний директор компанії відмовляється від цього інструменту.

У червні минулого року компанія представила нові функції, які допоможуть користувачам контролювати частоту використання своїх телефонів. У тому числі нову функцію під назвою Screen Time, яка призначена для відправки користувачам щотижневих звітів про те, як вони використовують свої пристрої iOS.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net