Соціум

Трамп порівняв свою дружину Меланію з Жаклін Кеннеді

Президент Дональд Трамп порівняв свою дружину Меланію з колишньою першою леді США Жаклін (Джекі) Кеннеді Онассіс, яка вважається іконою стилю.

В інтерв’ю FoxNews, мова зайшла про намір Трамп змінити дизайн борту номер один. Нинішній дизайн президентського літака був розроблений за участю Жаклін Кеннеді в 1960-их роках. Однак Трамп вважає блакитний колір невідповідним.

«»Мені подобається концепція червоного, білого та синього кольорів», — сказав Трамп. «Насправді це буде виглядати набагато краще. Блакитний не підходить нам». «Сьогодні у нас є своя Джекі О, її звуть Меланія».

На цьому тижні Трамп представив попередній варіант редизайну літака в червоно-темно-білої і золотий гамі, що нагадує зовнішній вигляд приватного літака Трампа. Редизайн, як очікується, буде завершено до 2024 року.

Трамп прокоментував стосунки з першою леді та її стиль, згадавши випадок, коли Меланія піддалася критиці за те, що приїхала в Техас для дослідження збитку від повені на підборах.

«Коли я виступаю перед великими натовпами, де багато людей тримають плакати, на яких вони висловлюють захоплення Меланією. За словами Трампа, на транспарантах часто можна зустріти напис: «ми любимо високі підбори».