Men's & Women's

Троє чоловіків вирушили на звичайну рибалку, а повернулися з неї мільйонерами

Чоловіки несподівано для себе упіймали дуже дорогу рибу.

Троє чоловіків вирішили з’їздити на рибалку, а повернулися звідти багатіями. Їм на гачок потрапила риба, за яку найкращі ресторани морської кухні готові заплатити мільйони доларів. І з такою удачею рибалкам можна купувати лотерейні білети, інформує Ukr.Media.

Троє жителів Ірландії вирушили на рибалку, а повернулися звідти мільйонерами. Ні, вони не знайшли у водах океану стародавній скарб або скарби піратів, за якими полюють колекціонери з усього світу. Їм навіть не довелося докладати для цього особливих зусиль, адже рибалок, здається, поцілувала сама удача. Тому що інших пояснень такому подарунку долі просто немає.

Того дня Даррен О’Салліван, Дейв Едвардс і Хенк Вельдман орендували невеликий катер із вудками та попливли подалі від берега, щоб провести своє дозвілля у водах Північного Атлантичного океану, поговорити про життя, обговорити останні новини і, звичайно, порадувати себе гарним уловом, а погода ідеально підходила для рибалки. Хоча восени риба не виявляє такої активності, як в інші пори року.

За розмовами чоловіки не помітили, як швидко минув час, однак їх засмучував єдиний факт, а саме те, що жодна риба так і не клюнула на гачки їх вудок. Рибалки вже збиралися згортатися і повертатися до берега, оскільки змирилися з тим, що навряд чи їм вдасться щось зловити. І Дейв тепер згадує свої емоції у ту мить.

«Наближався кінець сезону рибної ловлі, тому ми почали втрачати надію, що зловимо кого-небудь.»

Однак тепер вони, мабуть, дякують долі за те, що не попливли до берега раніше. Тому що за мить одна з вудок дала зрозуміти, що на приманку все-таки клюнув мешканець океану. Природно, що рибалки спробували витягнути улов із води, ось тільки це виявилося досить важким завданням.

Сила, яку вони прикладали для того, щоб впоратися з уловом, була настільки великою, що їм стало зрозуміло — на гачок потрапило щось велике і важке. Через деякий час Дейву все ж вдалося здобути перемогу у битві між людиною і рибою, а на поверхні води з’явилася туша океанського жителя. І чоловіки не повірили своїм очам.

Виявилося, що вони упіймали дуже рідкісного блакитного тунця, маса якого становила 270 кілограмів. Річ у тім, що даний вид риби вважається елітним делікатесом у Японії. Готують таку рибу тільки у найкращих і дорогих ресторанах морської кухні. За попередніми прогнозами, улов трьох друзів оцінюється майже у три мільйони фунтів. Отже, цю рибалку приятелі напевно запам’ятають на все життя.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net