Соціум

У Британії народився новий принц

Гарри и МеганУ британського принца Гаррі і герцогині Сассекської Меган народився син.

У герцогині Сассекской Меган і принца Гаррі народився син, повідомив Букінгемський палац. Новонароджений стане сьомим у черзі на престол. Інформацію передає BBC.

Для королеви Єлизавети II первісток Меган Маркл і принца Гаррі — восьмий правнук.

Про народження сина повідомив сам принц Гаррі. За його словами, він і його дружина дуже схвильовані і вдячні всім, хто підтримував їх під час вагітності Меган.

За словами принца Гаррі, вони ще не придумали ім’я для немовляти. Раніше повідомлялося, що герцог і герцогиня Сассекські вирішили не дізнаватися стать дитини до його появи на світ.

Про вагітність Меган було оголошено 15 жовтня минулого року — через майже чотири місяці після весілля-під час візиту герцога і герцогині Сассекських до Австралії.

Незабаром після цього герцог і герцогиня Сассекские прийняли рішення розвантажити розклад вагітної Меган в ході закордонного турне і зменшити кількість заходів, в яких вона бере участь, повідомили в Кенсингтонському палаці.

Крім того, напередодні народження дитини Гаррі і Меган перехали з Кенсінгтонського палацу в котедж Фрогмор на території Віндзорського замку.

Останній раз герцогиня Сассекская з’являлася на офіційному заході 19 березня, коли вона разом з чоловіком вшанувала пам’ять жертв нападів на мечеті в Крайстчерчі.

У старшого брата Гаррі принца Вільяма і герцогині Кембриджської Кейт троє дітей – п’ятирічний принц Джордж, принцеса Шарлотта, якій виповнилося чотири, і принц Луї, який народився у квітні минулого року.