Соціум

У Львівській області змії масово нападають на людей

За минулу добу, 13 серпня, чотири людини були госпіталізовані в Сколівську центральну районну лікарню через укуси отруйних змій.

«13 серпня о 14:48 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні з діагнозом «укус змії правого гомілковостопного суглоба» поступив чоловік, 1961 року народження. Потерпілий — житель села Головецько Сколівського району», — сказано в повідомленні прес-служби ДСНС у Львівській області.

У той самий день у медичний заклад була госпіталізована в стані середнього ступеня тяжкості жінка 1963 року народження, жителька села Довжки Сколівського району. О 21:48 надійшло повідомлення про госпіталізацію жительки села Криве Сколівського району 1975 року народження. Постраждала перебуває в стані середньої тяжкості.

А ще через годину рятувальники отримали повідомлення про те, що в лікарню поступив чоловік 1959 року народження, житель села Славське Сколівського району.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області нагадали, що в місцях, де можна зустріти плазунів (висока трава, кущі, ліс), треба бути уважними. Вирушаючи до лісу, краще надягати високе, щільне взуття, яке змія не прокусить.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net