Соціум

У місті в Бельгії тепер потрібна ліцензія, щоб годувати котів

Міська влада вирішила заборонити підгодовувати бездомних котів без спеціальної ліцензії. За допомогою «карти годувальника» влада вирішила боротися з ростом популяції вуличних тварин.

Влада міста Намюр у Бельгії заборонила годувати бродячих котів без відповідного дозволу, що зобов’язує власника ліцензії дотримуватися певних правил. Про це повідомляє RTBF у вівторок, 13 серпня.

З 2007 року відповідні міські служби стерилізували або кастрували 1810 кішок і котів. Усупереч цим заходам підгодовування вуличних котів жителями сприяє їх розмноженню.

Тепер громадянин, який хоче продовжувати годувати бродячих котів, повинен отримати дозвіл від міської адміністрації — карту годувальника.

Також влада Намюра сформувала правила для власників «карти годувальника». Наприклад, житель зобов’язується не годувати котів кістками або недоїдками. Коли температура на вулиці понад 20 градусів за Цельсієм, місто рекомендує використовувати тільки суху їжу. Також було встановлено час спеціально для годування бродячих котів.

Нагадаємо, що раніше китайський кіт підкорив Мережу своєю емоційністю.

Також повідомлялося, що кіт вижив після години прання в машинці.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net