Соціум

У Нью-Йорку продають будинок, у якому Трамп провів дитинство

Власники готові продати двоповерховий цегляний будинок, розташований у районі Куїнс, тому учаснику аукціону, який запропонує найвищу ціну.

Будинок у Нью-Йорку, у якому президент США Дональд Трамп провів дитинство, виставлений на аукціон. Про це пише The New York Times.

Як зазначає видання, торги завершаться 14 листопада. У них візьмуть участь покупці, які заздалегідь подали заявки і внесли заставу.

Власники готові продати двоповерховий цегляний будинок, розташований у районі Куїнс, тому учаснику аукціону, який запропонує найвищу ціну. Вони також залишають за собою право зняти будинок з торгів, якщо не отримають за нього мінімальну вартість. Її розмір не розголошується. Не пояснюється також, якою є мінімальна ставка.

Як зазначає видання, на цей час особняк, у якому п’ять спалень, належить компанії Trump Birth House. Хто є її власником, не розголошується. У Paramount Realty USA пояснили, що особи, яким належить зараз будинок, придбали його з метою капіталовкладення. Серед них немає родичів Трампа.

Будинок був побудований у 1940 році і належав батькові чинного американського лідера — Фреду Трампу (1905-1999). Він був відомим забудовником. Трампи жили в особняку до того часу, поки майбутньому обраному президенту не виповнилося чотири роки. Після цього сім’я переїхала в інший будинок, розташований неподалік.

Як повідомляв Корреспондент.net, малюнок Дональда Трампа продали на аукціоні майже за 30 тисяч доларів. Стартова ціна лота становила 9 тисяч доларів.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net