Соціум

У Вірменії пройде фестиваль бороди

Організатори фестивалю «винних днів у Єревані» взялися за організацію у Вірменії фестивалю «бороди». Організатори повідомляють, що фестиваль, будучи оригінальною і цікавою подією, зламає всі стереотипи про проведені у Вірменії фестивалі стандартного характеру і тим самим підвищать рівень привабливості країни на міжнародному ринку туризму.

«Сьогодні серед чоловіків на світовому рівні спостерігається тенденція носити бороду, а також спостерігається зацікавленість жінок до бородатих чоловіків.

Такі країни, як Франція, Ірландія, США, Росія, мають багату туристичну історію, враховуючи вищезазначену тенденцію, перетворили частиною подієвого туризму фестивалі вусів або бороди, конкурси на дану тематику, створивши асоціації, фонди, найвідомішою з яких є Всесвітня асоціація бороданів і вусанів», – йдеться в повідомленні.

Цей фестиваль пройде в рамках Fest Food & Eclectica Music Fest, організаторами якого є засновник Долмама Жирайр Аванян. Фестиваль відбудеться 14, 15 і 16 червня в одному з ресторанів вірменського Дилижана.