Соціум

Українські байкери візьмуть участь у мотофестивалі в Вірменії

23-26 серпня в Бужакане, Котайскій області, пройде перший міжнародний мотофестиваль в Вірменії «Серцебиття гір». На змагання з’їдуться мотобайкери з усього світу, у тому числі спортсмени України, Польщі, Білорусі, Грузії, Ірану та інших країн.

В рамках чотириденної програми відбудуться рок-концерти, шоу-програми, тренування і заїзди по історичних пам’ятках країни.

Команду від України представляє Ашот Арушанов, член громадянської платформи «Вірмени України», активіст діаспори і президент мотофестивалю «Тарасова гора», якому в цьому році виповнюється 18 років. «Люди з усього світу, в тому числі мої друзі, поїдуть до Вірменії, і таким чином познайомляться з країною і її культурою. Для мене головне — поїхати і підтримати Батьківщину, де тільки розвивається мотосфера».

За словами організаторів, мета проекту — продемонструвати унікальність вірменських гір і пейзажів любителям активного виду спорту і сприяти туризму між країнами. Анонсується участь понад 1500 байкерів з різних куточків світу.

Нагадаємо, Ашот Арушанов відомий, як громадський діяч, актор, засновник і організатор найбільшого міжнародного мотофестивалю «Тарасова гора».

Як раніше повідомляв AnalitikaUA.net, Громадянська платформа «Вірмени України» регулярно проводить спільні засідання з історико-культурним комітетом Союзу вірмен України, в яких беруть участь відомі представники вірменської діаспори.

Джерело: AnalitikaUA.net

Аспекты.net