Соціум

Унікальні сумки Birkin від Hermes виставлять на аукціон: Вони коштують більше $100 тисяч

Серія рідкісних дизайнерських сумок, представлених на аукціоні christie’s в червні, оцінюється в $120 тисяч. За оцінками сумки від Chanel і Hermes можуть піти за десятки тисяч під час лондонського аукціону 11 червня.

Стиліст Ембер Гордон повідомила MailOnline, що деякі з виставлених сумок були настільки унікальні, що можуть бути продані за більшу суму, ніж передбачалося.

З молотка підуть дві рідкісні сумки Birkin від Hermes. Блискуча темно-синя сумка «Birkin 40» 2012 року, виготовлена з шкіри крокодила і замком з 18-каратного білого золота з діамантами, оцінюється в $127 тисяч․ Іншу модель Birkin з фурнітурою з 18-каратного білого золота з діамантами оцінили в $ 70 000.

Веб-сайт Baghunter, який перепродує рідкісні розкішні сумки високого класу, виявив в 2016 році, що Сумки Birkin були кращою інвестицією, ніж акції і золото.

У 2018 році стара сумка Hermès Birkin була продана за 217 144 доларів в Лондоні, ціна еквівалентна вартості будинку з трьома спальнями в Манчестері.

У 2017 році інша сумка Birkin на аукціоні Christie’s в Гонконзі пішла за $ 379 261. Це як і раніше найдорожча сумка Birkin, коли-небудь продана на світовому аукціоні.