Men's & Women's

В Азербайджані запевнили УЄФА, що у Мхітаряна не виникне проблем з в’їздом до країни

Генрих МхитарянАсоціація футбольних федерацій Азербайджану запевнила Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в тому, що у вірменського півзахисника англійського клубу «Арсенал» Генріха Мхітаряна не виникне проблем з в’їздом до країни, де 29 травня його команда в Баку зіграє з англійським «Челсі» у фіналі Ліги Європи. Про це ТАСС повідомили в прес-службі УЄФА.

У ніч на п’ятницю «Арсенал» і «Челсі» вийшли в фінал другого за значущістю єврокубкового турніру, пройшовши іспанську «Валенсію» і німецький «Айнтрахт» відповідно.

«Розсилка листів в футбольні асоціації, клуби та посольства з метою отримання віз гравцями для участі в матчах під егідою УЄФА в інших країнах — стандартна для організації процедура. В цьому відношенні УЄФА і «Арсенал» запросили підтвердження, а Асоціація футбольних федерацій Азербайджану підтвердила, що у даного гравця не буде проблем із в’їздом та перебуванням в країні, а також, що будуть вжиті всі необхідні заходи безпеки », — йдеться в повідомленні УЄФА.

Мхітарян під час виступів за дортмундську «Боруссію» в 2015 році не брав участі у виїзному матчі Ліги Європи проти азербайджанської «Габалі» (3: 1) з міркувань безпеки. У цьому сезоні півзахисник пропустив гру групового турніру проти «Карабаху» (3: 0), яка пройшла в Баку.