Men's & Women's

В Нью-Йорку жінка вкрала чужого кота, намагаючись врятувати йому життя

Крадіжка кота обурила хазяїв тварини та вони звернулись до поліції.

Няню звинуватили в тому, що вона вкрала кота з чужої сім’ї. Господарі тварини написали заяву до поліції, щоб жінку засудили, а котика повернули назад законним власникам, але дама, здається, зовсім цього не боїться. Вона пояснила причину свого вчинку, і виявилося, що у неї були вагомі аргументи, щоб забрати котика з цього будинку.

Ребекка Кац працює нянею в одній родині, яка проживає в Нью-Йорку. Жінка співпрацює з ними вже досить давно, і зарекомендувала себе з найкращого боку. Люди хвалили її за те, що вона якісно виконує свою роботу і завжди намагається догодити домочадцям. Проте все змінив випадок, який розірвав довірчі відносини місіс Кац з цією сім’єю, інформує Ukr.Media.

За той час, поки Ребекка виконувала обов’язки няні, вона встигла потоваришувати з котиком, який жив у чужому будинку. Пухнастик підкорив жінку своєю ласкою і добротою, тому вона щоразу намагалася принести киці що-небудь смачненьке, щоб пригостити. Вона настільки до нього звикла, що навіть іноді нудьгувала по цій тваринці.

Одного разу, коли Ребекка наводила порядок у будинку, їй на очі потрапили документи, які лежали на столі. Цікавість взяла верх, тому жінка все-таки вирішила подивитися одним оком на зміст паперів. І побачене настільки її шокувало, що вона довго не могла прийти до тями. Річ у тому, що господарі Тигра (кличка котика) хотіли його приспати. Няня не стала розбиратися в причинах такого вчинку, а вирішила, що потрібно рятувати життя цього милого пухнастика. Недовго думаючи, жінка взяла кота на руки та побігла до себе в квартиру. А ще залишила записку, в якій написала, що не дозволить, щоб котика присипляли.

Природно, що господарі кота помітили пропажу і написали заяву до поліції. Співробітники швидко встановили, де знаходиться кіт, а сім’я, в якій працювала Ребекка, звинуватила її в крадіжці. При цьому вони відзначили, що ніколи б не подумали, що жінка здатна на таку підлість, і для них це було повною несподіванкою.

Жінку взяли під варту, а потім відбувся суд, в процесі якого її засудили за крадіжку, але дали умовно-випробувальний термін. На одному із засідань, власники Тигра заявили, що їх вихованець вже досить довго невиліковно хворіє, а в останні місяці кіт відчував нестерпні болі, тому й вирішили його приспати.

Однак сама Ребекка запевняє, що це все брехня. За її словами, у кота є деякі проблеми зі здоров’ям, оскільки він вже досить старий, але це не привід вбивати вихованця. А ще додала, що поверне Тигра назад, але за умови, що з ним нічого не зроблять.

«Це засмучує мене. Вони його пестили та плекали, а потім вирішили приспати, як ні в чому не бувало.»

Рішення суду, щодо того, де повинен знаходитися Тигр поки що немає. Зараз він у Ребекки вдома, і його повинні оглянути ветеринари, щоб висловити свою думку про необхідність присипляння. Але жінка сподівається, що цього не станеться.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net