Men's & Women's

В Україні вживані авто зайняли 76% українського ринку

Всього з початку 2019 року українську прописку отримали 321,6 тис. ввезених з інших країн уживаних легкових автомобілів.

У вересні українці зареєстрували 23 тис. ввезених з-за кордону старих легкових автомобілів, це в 3,2 раза більше, ніж всіх нових легкових авто за той же місяць, повідомляє «Укравтопром» з посиланням на власні дані. У порівнянні з вереснем минулого року кількість реєстрацій колишніх в експлуатації легкових іномарок зросла на 126%, а їх частка на первинному ринку збільшилася з 60% до 76%, інформує Ukr.Media.

Найпопулярнішим автомобілем місяця став Volkswagen Passat. У вересні українці привезли та зареєстрували 1460 цих машин. Другим став Renault Megane — минулого місяця на українські номери перейшли 1315 авто цієї моделі. На третьому місці виявилася Skoda Octavia з результатом у 1203 розмитнених та зареєстрованих автомобілів. Продовжує список Volkswagen Golf, в активі якого 912 реєстрацій, а замикає п’ятірку лідерів первинного ринку легкових автомобілів з пробігом Ford Focus — 798 шт.

Всього з початку року українську прописку отримали 321,6 тис. старих легкових автомобілів, що в 4,5 раза більше, ніж роком раніше. Ринок нових легкових автомобілів за той же період склав лише 61,7 тис. машин.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net