Men's & Women's

Вчені: Чим більше жінка кричить, тим менше стресу вона відчуває

Іноді жінкам треба випускати свої емоціїї.

Управління емоціями насправді є дуже складним процесом. Іноді їх потрібно стримувати, щоб зберігати спокій, щоб вони не впливали на особисті взаємини. Але у деяких інших випадках для досягнення тієї ж мети краще говорити, кричати або якось виражати себе, виводячи усі свої почуття на перший план, щоб отримати нову перспективу наявної ситуації. Те, що ви, можливо, зовсім не помітите, полягає в тому, що будь-які дії у підсумку можуть мати значний вплив на здоров’я, інформує Ukr.Media.

Тож уважно вивчіть дослідження, у якому розповідається про те, що збільшення гучності голосу буває неймовірно корисним для вас.

Аутомовчання

Аутомовчання — це поведінка, яка вибирається, коли ви перебуваєте у стані постійного страху висловлювати свої справжні емоції. Це пов’язано з тим, що при їх належному аутсорсингу існує страх, що вони можуть якимось чином вплинути на ваш зв’язок із найдорожчими людьми. Зрештою, у вас є побоювання, що почнуть з’являтися деякі розбіжності або навіть розрив відносин.

Проведені дослідження

Американське товариство провело велике дослідження, для якого була оцінена поведінка понад 300 одружених жінок у період після або близько менопаузи. Вони повідомили, що опинялися у певних ситуаціях, коли потрібно було поставити потреби оточуючих людей вище за власні, для того, щоб не зруйнувати вже існуючі відносини. Така форма поведінки відповідала появі захворювань, подібних до запору, підвищеного рівня холестерину, депресії і ожиріння.

Більше крику — менше стресу

Ще одним цікавим оцінюючим фактором було те, як часто у жінок виявлялися емоційні спалахи, подібні до захоплення або гніву, випадки, коли вони могли відпустити свої емоції, підвищити гучність голосу і намагатися передати словами розчарування, яке відчувалося ними.

Жінки, які не соромилися дійсно виражати свої емоції правильним чином, мають кращий стан здоров’я, ніж жінки, які цього не роблять. Це не кажучи вже про переваги, одержувані на психологічному рівні, яких потрібно уникати при придушенні подібних емоційних станів.

Фізичні наслідки приховування емоційного стану

Підтримання поверхневого прояву радості і спокою не означає, що цей стан є реальністю. На жаль, ця поведінка часто пов’язана з великою чутливістю до відмови. Таким чином, постійна тривожність сприяла підвищенню рівня стресу, а також була тісно пов’язана з терміном життя як у чоловіків, так і у жінок у всьому світі. Усе це підвищує кров’яний тиск і рівень глюкози в крові, тому шанси на розвиток серцево-судинних захворювань зростають.

Вчіться проявляти себе

Уміння підвищувати голос може бути таким, що звільняє, адже так можна відпустити негативні емоції. Але потрібно також враховувати і той факт, що подібні стани можуть призвести до того, що у спілкуванні з’являться речі, які можуть сильно зіпсувати відносини. Тому потрібно пам’ятати, що повага до оточуючих має велике значення для підтримання здорових зв’язків із ними. Повірте, якщо ви будете часто кричати на інших, то у підсумку позитивні миті стануть негативними.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net