Соціум

Влад Яма розповів, як познайомився з дружиною

Виявляється, що у VIP-кімнату клубу Ліліану привели друзі.

Український танцюрист, а також суддя телевізійних проєктів «Танцюють всі!», «Україна має талант», «Танці з зірками» та «Модель XL» Влад Яма в новому випуску шоу Improve Live Show на Новому каналі розповів, як вперше познайомився з дружиною, інформує Ukr.Media.

Танцюрист зустрів майбутню дружину в клубі, але спочатку посоромився до неї підійти.

Їхнє знайомство відбулося тільки через два тижні після того, як Влад вперше побачив Лілі. Влад поділився, що не наважився до неї підійти тому, що вважав, що вона занадто гарна для нього.

Однак за збігом обставин рівно через два тижні в тому ж клубі Влад відзначав свій ювілей і Ліліана теж опинилася там.

Дівчина згадує, що звернула увагу на веселу компанію тому, що всі вони були без футболок. Також дружина хореографа пригадує, що разом з ними була Наталія Могилевська, але танцювала вона не з хлопцями, а з азербайджанцями.

«Потім друзі почали по черзі приводити в нашу VIP-кімнату всіх відвідувачів клубу, щоб привітати мене. І зайшла Ліля. Тут у мене в грудях стрельнуло», — поділився Влад.

Вони продовжили спілкування і танцювали в клубі до ранку. Після Влад провів Лілі додому і біля під’їзду вперше поцілував її.

Нагадаємо, що дружина Влада Ями активно веде свій мікроблог. Ліліана розкрила підписникам секрет, який допомагає їм з чоловіком бути разом вже 12 років.

Дружина Влада Ями Ліліана частенько балує шанувальників новими постами. На цей раз дівчина вирішила розповісти про свої стосунки з Владом. До речі, нещодавно пара, у якої підростає син, відзначила 12-річчя з дня знайомства.

«Батіг чи пряник?) Як думаєте? Хто з нас? Через 12 років з дня нашого знайомства ми відчуваємо один одного на відстані. Аж до того, що я просто подумаю зателефонувати Владу, і він одразу дзвонить. Уявляєте? А у Вас так само? Через стільки років у нас є чітка схема взаємовідносин: ми ніколи не гуляємо і не відпочиваємо один від одного, тобто для мене «табу» піти з подружками кудись гуляти. Але водночас намагаємося не заповнювати особистий простір один одного. Мені завжди цікавіше провести час разом, з другою половинкою. Сподіваюся йому теж. Я знаю коли Його краще не чіпати, інакше бомба. Буває звичайно іноді хочеться повбивати один одного, але від цього стає тепліше, тому що це явна ознака справжньої сім’ї. А у вас які схеми для гармонії у відносинах?» — поділилася з фоловерами Лілія.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net