Men's & Women's

Volkswagen почав виробництво авто «доступного для мільйонів»

Компанія офіційно почала серійне виробництво свого електромобіля-кросовера ID.3 за $ 33,5 тис.

Компанія Volkswagen 4 листопада офіційно почала серійне виробництво свого електромобіля-кросовера ID.3. Тим самим німецький гігант не тільки заявив про амбіції стати світовим лідером в цій області, але і пообіцяв автолюбителям моделі, що вона буде «доступна для мільйонів», повідомляє CNBC. У Німеччині ціна за новинку складе менше €30 тис. ($33,5 тис.). Продажі на європейських ринках почнуться, ймовірно, улітку 2020 року. Поки збирають попередні замовлення, інформує Ukr.Media.

Що ж стосується амбіцій Volkswagen, то вони дійсно глобальні, оскільки до 2028 року автовиробник планує випустити 70 нових моделей електрокарів. А з 2021 року компанія розраховує виробляти по 330 тис. електромобілів у рік.

Електромобіль ID.3 побудують на платформі MEB, розробленій виключно для машин з електродвигунами. Модель запропонують у трьох модифікаціях: з запасом ходу на 330, 420 550 км. Але в компанії за аналогією з оптимізацією двигунів внутрішнього згоряння готові покращувати свій електромобіль, тому в планах — розширення діапазону і пропозиції ще вищих показників.

Також новий ID.3 може отримати спортивну модифікацію. Керівництво Volkswagen відзначає, що навіть зараз завдяки розташованій під підлогою кузова батареї, яка відповідає за низький центр ваги, VW ID.3 управляється так само добре, як моделі GTI. Але в тому випадку, якщо ID.3 отримає другий електромотор (і таким чином стане повнопривідним), авто обзаведеться додатковою потужністю. Однак коли слід чекати удосконалених автомобілів, поки невідомо.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net