Men's & Women's

Volkswagen представила перший серійний електрокар

Базова версія електромобіля з пробігом до 330 км на одному заряді коштуватиме «менш як 30 000 євро.

У рамках автосалону у Франкфурті компанія Volkswagen представила свій перший серійний електромобіль — ID.3. Про це повідомляє The Verge.

Зовні новинка схожа на Golf, але вона стане набагато просторішою всередині. Звільнити місце вийшло за рахунок розміщення електродвигуна над задньою віссю, а акумуляторну батарею на підлозі.

Базова версія ID.3 отримає акумулятори ємністю 45 кВт·год, з пробігом до 330 км на одній зарядці. У компанії повідомляють, що ця версія авто коштуватиме «менш як 30 000 євро». Модифікації з акумуляторними блоками ємністю 58 кВт·год і 77 кВт·год і пробігом, 420 і 547 км відповідно коштуватимуть дорожче.

Також у базовій версії є обмеження і щодо потужності зарядного струму — максимум 50 кВт. Більш швидкісну зарядку підтримують версії дорожчі. Акумуляторна батарея новинки розрахована на 160 000 км пробігу і вісім років гарантії.

Авто оснастять віртуальною панеллю приладів, 10-дюймовою центральною консоллю, проекційним екраном і системою голосового управління. Також передбачені бездротова зарядка для смартфонів, звукова система Beats, безключовий доступ і матричні фари.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net