Men's & Women's

Замість букетів квітів наречена роздала подружкам бездомних цуценят

Коли більшість наречених думають про весілля своєї мрії, то уявляють романтичні фото, класичні композиції та голубів.

Для цієї пари з Флориди весілля мрії передбачало цуценят. «Ми беремо активну участь у житті комуни, і ми хотіли зробити щось для неї. Тому наш вибір припав на цуценят з місцевого притулку»,- розповіла Анді Красінскі, інформує Ukr.Media.

Десять маленьких братів і сестер народилися приблизно 5 тижнів тому. Коли Анді та Тіна Красінскі одружилися у Флориді 11 листопада, а замість букетів їх подружки тримали в руках цуценят з притулку.

«Наші тварини — це наші діти… Так ми до них ставимося»,- розповіла Тіна.

Дівчата розділяють любов до найкращих друзів людини. Тіна все життя жила з собаками, яких брала з притулку. А Анді працює генеральним директором в готелі для домашніх тварин, після того, як багато років пропрацювала в собачих притулках. Вона зв’язалася з притулком, який рятує близько 2000 тварин щороку. У притулку їй запропонували чудову ідею. «Це було казково… я зв’язалася з ними і в них саме виявилися 10 цуценят з одного виводка»,- сказала Анді.

Пара каже, що цуценята під час церемонії загалом поводилися відмінно. «Лише в однієї подружки нареченої трохи намокла рука»,- сміється Анді.

Пара також розповідає, що цуценята відмінно подружилися з їх 3-річною донькою Картер. Крім того, ця сцена допомогла розрядити обстановку на церемонії. «Під час обміну клятвами, одне щеня почало скиглити та насправді допомогло нам заспокоїтися. Ми разом почали сміятися, замість того щоб розплакатися… Це трохи розтопило лід і розсмішило мене»,- каже Тіна.

Цуценята впоралися настільки чудово, що пара взяла 1 з них додому. Його назвали Свіфтом на честь співачки, яку дуже любить Картер.

Тепер у Красінскі 2 кішки та 3 собаки. «Приблизно за рік ми взяли собі 4 тварин»,- каже Тіна. «Але тепер досить. Тепер я хочу дитину»,- каже Енді.

Любов до цуценят вразила й інших гостей на весіллі, тому ще 2 цуценя знайдуть собі новий будинок, як тільки трохи підростуть.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net