Men's & Women's

Застрягла в ліфті італійка врятувалася від зневоднення за допомогою вина

Мешканка італійського міста Падуя на 27 годин застрягла в ліфті і впоралася з бідою завдяки пляшці вина, повідомляє РИА Новости з посиланням на місцеву газету Corriere del Veneto.

Жінка проживає в старому будинку в історичному центрі Падуї. У п’ятницю вранці вона вийшла з квартири, щоб віднести «ящик вина та інші речі в підвал». Опинившись в зламаному ліфті, італійка намагалася кликати на допомогу, але прибиральниця, яка прийшла до неї додому, не чула криків господині і пішла додому після завершення прибирання. Не виключено, що вона працювала в навушниках.

На біду замкненою синьйори старий ліфт не був оснащений кнопкою виклику диспетчера, його двері не піддавалися її зусиллям, а її телефон залишився вдома. Ще гірше ситуацію зробила усталена на півночі Італії спека з температурами вище плюс 30 градусів.

Кабіна нагрілася, і, щоб не померти від зневоднення, 50-річна жінка зламала шийку однієї з пляшок і стала потроху випивати, «щоб вижити».

Рятівницею жінки стала її дочка, яка прийшла до неї додому наступного дня, стурбована тим, що її мати не відповідала на дзвінки. Дівчина викликала пожежників, які витягли постраждалу з ліфта. Медична допомога їй не знадобилася: після звільнення жінка прийняла душ і напилася води.