Політика

Зеленський має намір знижувати тарифи на комунальні послуги — Богдан

У Зеленського приємно здивували українців.

Глава Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що в команді Володимира Зеленського мають наміру знижувати тарифи на комунальні послуги для населення, інформує Ukr.Media.

«Про тарифи жартували або не жартували? Тарифи знижувати будете?» — запитав журналіст Андрія Богдана. «Обов’язково будемо знижувати», — відповів Богдан журналістам.

— І з ремонтом доріг будемо кардинально змінювати ситуацію, — пообіцяв Андрій Богдан.

— Ми не вибираємо ті гроші, які нам дає на дороги Європейський союз, бо тоді конкурс на компанію, контроль якості, бюджет і процедуру допуску до конкурсу визначає Європейський союз. Навіщо витрачати свій час на рентабельність 3-5%, адже це нецікаво, коли можеш вкрасти з бюджету? Наші вибирають 10-15% фінансування, яке дає Європейський союз. А ми хочемо, навпаки, всі державні гроші віддати Європейському союзу. Ми їм даємо мільярд, але тільки за умови, щоб жоден з наших не мав стосунку до розподілу цих коштів і контролю якості.

Відповідаючи на репліку про те, що «все це можна зробити лише зі своїм Кабміном», глава Офісу президента сказав: «Так». А на питання, хто буде новим прем’єр-міністром України, Богдан відповів: «Не знаю».

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net