Політика

Зеленський провів телефонні переговори з Трампом

Американський лідер висловив переконання, що нова українська влада зможе швидко покращити імідж країни.

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з американським колегою Дональдом Трампом. Про це повідомляє прес-служба глави держави в четвер, 25 липня.

«Президент США привітав Україну з успішним проведенням вільних і демократичних парламентських виборів і Володимира Зеленського — з упевненою перемогою партії Слуга народу», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Трамп висловив переконання в тому, що «оновлена ​​українська влада зможе швидко покращити імідж України, завершити розслідування корупційних справ, які стримували взаємодію між Україною та США».

«Він (Трамп, — ред.) також підтвердив незмінну підтримку з боку США суверенітету і територіальної цілісності України та готовність американської сторони всебічно сприяти реалізації масштабної програми реформ в нашій країні», — відзначили в прес-службі.

Зеленський, своєю чергою, подякував Трампу за лідерство США в збереженні і посиленні санкційного тиску на Росію.

«Президенти домовилися предметно обговорити практичні питання українсько-американської взаємодії під час візиту Володимира Зеленського в США», — сказано в повідомленні.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net