Men's & Women's

Жінка зловила рідкісну акулу вагою в півтонни

В графстві Клер, Ірландія, жінка зловила на гачок величезну шестижаберную акулу, передає Daily Mirror.

30-річна Шарлен Діллон рибалила неподалік від села Каррігахольт. За словами жінки, вона відчула, як її вудку з усієї сили потягнуло, а рибальська котушка почала розмотуватися з величезною швидкістю. Жінка спробувала витягнути рибу, проте та почала чинити опір. Капітан повідомив ірландці, що у них великий улов.

«Я була пристебнута до спеціального спорядження, щоб мене не потягло за борт човна, що може легко статися, коли борешся з рибою такого розміру», — додала жінка.

Як тільки риба здалася на поверхні, ірландка зрозуміла, що це рідкісна шестижаберная акула. Вона не дала їй піти на дно і через півгодини боротьби з хижачкою витягла на палубу. Улов виміряли — довжина акули склала чотири з половиною метри, а вага — півтонни. Після цього вони відпустили її назад у воду.

За словами рибачки, акула була розміром з половину човна. Вона вірить, що стала єдиною жінкою в Ірландії, якій вдалося зловити рідкісну рибу. Всього вона витратила на упіймання акули півтори години.

«Я відчула себе найсильнішою жінкою в світі після того, як перехитрила і кинула виклик цьому чудовому тварині, — це почуття чистого успіху і радості, я була в повному захваті», — зазначила Діллон.