Men's & Women's

ЗМІ дізналися дату і місце проведення весілля Генріха Мхітаряна

Генрих МхитарянКапітан національної збірної Вірменії з футболу і півзахисник лондонського «Арсеналу» Генріх Мхітарян вибрав для проведення весільної церемонії одне з наймальовничіших міст Італії — Венеції.

Згідно з джерелом Sputnik Вірменія, весілля з дочкою вірменського бізнесмена Мікаела Варданяна відбудеться 17 червня.

Як відомо від кіл, близьких до оточення нареченої, гості з Вірменії прибудуть до Венеції чартерним рейсом.

Відзначимо, що глава національної команди Вірменії наблизиться до однієї з найважливіших подій у своєму житті після двох найважливіших матчів. В рамках відбіркового туру Євро-2020 збірна Вірменії зустрінеться з командою Ліхтенштейну 8 червня, а 11 червня проведе товариський матч з Грецією.

Будемо сподіватися, що результати нашої збірної будуть позитивними, і Генріх з Бетті відзначать весільну церемонію подвійною перемогою.

Раніше стало відомо, що Мхітарян заручився з дочкою бізнесмена Мікаела Варданяна, проте цю інформацію офіційно не підтвердили представники футболіста. Самі молоді тримаються скромно і на особисті теми публічно не говорять.

Лише одного разу пара з’явилася на публічному заході — гала-вечорі AGBU (Armenian General Benevolent Union) в Лондоні. Хоча молоді свої стосунки і не афішували, проте уважні журналісти помітили обручку на пальці Бетті.