Соціум

Актори розповіли про залаштунки зйомок секс-сцен

Артисти сходяться на думці, що зйомки сексу — складний і некомфортний робочий процес. На акторів весь час дивитися кілька людей зі знімальної групи.

Актори та режисери поділилися історіями про залаштунки під час зйомок сцен із сексом для кіно. Розповіді з’явилися на платформі Reddit і зібрали 13 тисяч лайків.

Юзер під ніком birdwatcher3001 зазначив, що зйомки постільних сцен не дуже сексуальні. Актори ретельно репетирують сцену, продумуючи всі торкання і поцілунки, а процес зазвичай координує фахівець. Юзер зазначив, що якщо координатора немає, то важливо вміти сказати партнеру і режисерові, що ти почуваєшся некомфортно. Крім того, двохвилинну постільну сцену можуть знімати годинами.

Режисер під ніком mywifelakshmi, котрий раніше знімався в кіно, розповів про обов’язкове використання спеціальної білизни тілесного кольору і «шкарпетки» для пенісів. Також він зазначив, що всі учасники знімального процесу поводяться професійно і працюють над розкриттям характеру персонажів.

Театральний актор з ніком oobiedoobieman зізнався, що був дуже стривожений, коли дізнався про необхідність чіпати груди партнерки. Але виявилося, що «їй було класно». Юзер пожартував, що груди актриси «обмацували щодня і двічі по середах і неділях».

Також актори зазначають, що постільні зйомки «це найменш еротична річ в історії». На акторів весь час дивитися кілька людей, що викликає дискомфорт.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net